syam silver kristályos háttér

A Syam Silver franchise rendszer célja egy sikeres, európai színvonalú ékszer- és órakereskedelmi bolthálózat felépítése és működtetése, amely a szoros együttműködésből adódó beszerzési, értékesítési, logisztikai és disztribúciós együttműködési előnyöket kívánja a franchise rendszer tagjai és a fogyasztók számára is elérhetővé tenni.

A Syam Silver franchise rendszer a fokozódó és élesedő versenyben, valamint a multinacionális vállalkozások által diktált kiélezett konkurenciaharcban olyan alternatívát kíván nyújtani a hazai kiskereskedők, beszállítók, valamint a fogyasztók számára, amely megőrzi a vevőközpontú kereskedelmi módszerek alkalmazását, valamint megfelelő gazdasági megtérülést, boldogulást eredményez.

Érthető, és vitathatatlan a franchise iránti érdeklődés növekedése Magyarországon, hiszen egyre többen ismerik fel a franchise vállalkozások hazai viszonyok melletti kedvező lehetőségeit, piacra jutási, illetve piacon maradási stratégiáját.

Nemzetközi statisztikai adatok szerint az önállóan induló vállalkozások 90%-a a működésük első évében tönkremegy, míg a franchise hálózatban induló vállalkozásoknál ez az arány 5% alatt van, és 5 év elteltével is több mint 90%-uk sikeresen működik. Magyarországon több mint 300 franchise hálózatban mintegy 25-30.000 franchise partner folytat sikeres vállalkozási tevékenységet a legkülönfélébb ágazatokban, mint például: élelmiszerkereskedelem, ingatlanközvetítés, gyorsétterem, kulcsmásolás-cipőjavítás, ruhatisztítás, állateledel-kereskedelem, ital automaták üzemeltetése, ruházati kereskedelem, látványpékség, ajándék, szépségápolás, fodrászat, nyelviskola, könyvkereskedelem, cukrászda.

A SYAM SILVER több éves múltra visszatekintő, felső-közép kategóriás, egyedi és könnyen azonosítható üzleteket magában foglaló, világ- és divatmárka női és férfi ékszerek és órák értékesítésével foglalkozó, a külföldi vásárlók által is jól ismert márka.

A SYAM SILVER franchise a magyarországi ékszer- és óra-kiskereskedelmi piacon első és egyedülálló kereskedelmi hálózat, amely a piaci trendeket, vásárlói igényeket felismerve az ország több pontján, elsősorban bevásárlóközpontokban a vevők számára elérhető árú, és világszínvonalú, egyedi ékszereket, illetve órákat, a leendő franchise partnereknek pedig különleges üzleti lehetőségeket kínál.

A SYAM SILVER franchise rendszert kidolgozó, 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 7 saját tulajdonú üzlet több éves működési, gazdálkodási tapasztalatainak, hazai és külföldi piaci ismeretek összefoglalásával, a divattrendek alapos és folyamatos figyelése és tanulmányozása, az elért eredmények, sikerek, tapasztalatok átfogó elemzése alapján dolgozta ki azt a know-how-t, amely a SYAM SILVER franchise sikerének meghatározó eleme.

A franchise, mint a piacépítés, márkaépítés, a folyamatos növekedés megteremtésének egyik leghatékonyabb eszköze, a szükséges feltételekkel és kellő elkötelezettséggel rendelkező, a franchise rendszerhez csatlakozó partnerek számára az egyéni vállalkozási tevékenységnél lényegesen nagyobb vállalkozási biztonságot, kiszámíthatóbb eredményeket, és olyan kereskedelmi, kondíciós lehetőségeket, előnyöket, szakmai támogatást, know-how használatot, márkaértékesítési lehetőségeket jelent, amelyeket egyedül szinte lehetetlen elérni.

A SYAM SILVER franchise rendszer meghatározó brandje a SYAM SILVER, ami Távol-Keletről származó, több éves ékszerszakmai és kereskedelmi tapasztalatok alapján egyedileg és személyesen, rendszeresen összeállított, válogatott ezüst ékszereket, kollekciókat, ékszerórákat tartalmaz.

A SYAM SILVER üzletekben a márkatulajdonosokkal, vagy a kizárólagos importőrökkel kötött egyedi megállapodások alapján olyan világmárka ékszerek és órák kedvező kondíciókkal, és alapos szakértelemmel történő értékesítése folyik, mint például a Police, D&G, Esprit, Guess, S.Oliver, Roberto Cavalli, Just Cavalli, Ice Watch, Breil Milano, Nautica, Gooix, Thomas Sabo, Calvin Klein, stb.. A jól ismert, több éves múltra visszatekintő világmárkák mellett a választékban minden szezonban fontos szerepet kapnak az aktuális divatirányzatoknak, trendeknek megfelelő divatmárkák ékszerei, órái. Néhány saját tulajdonú üzletben megjelenési lehetőséget kapnak a divatvilág apró rezdüléseit képviselő, feltörekvő márkák, amelyek kedvező piaci fogadtatás esetén bevezetésre kerülnek a hálózatban.

A SYAM márka, a SYAM SILVER brand által szponzorált és tervezett, Magyarországon gyártott saját márka, amely Swarovski elemekkel díszített egyedi ezüst és bőr ékszereket, gyűrűket, nyakláncokat, karpántokat, medálokat, fülbevalókat, kiegészítőket és telefontokokat sorakoztat fel.

A SYAM SILVER márka számára fontos, hogy az üzletekben még a világmárkák esetén is csak a SYAM SILVER márka pozícionálásának, értékrendjének, saját egyedi ízlésvilágának megfelelő, azokba illeszkedő divatékszerek, ékszerórák és divatórák kerüljenek értékesítésre.

{literal} {/literal}